Ranturi venetelineet ja venetelakat

Venetelineet

Venetelakat

Ranturi-veneteline

Ranturi-venetelakka

Venetelineen avulla saat pienveneesi tai vesijettisi vaivattomasti ja kolhuitta rannalle suojaan aalloilta ja myrskyiltä. Ranturi-venetelineet voidaan myös laittaa perävaunuun trailereiksi ja ne soveltuvat hyvin myös veneen talvisäilytykseen. Sivutuet voidaan säätää portaattomasti tukemaan venettä sivuttaissuunnassa.

Kaikki Ranturi-tuotteet on valmistettu Suomen vaihtelevia säitä erinomaisesti sietävästä kuumasinkitystä teräksestä. Asiakkaillamme ympäri Suomen Ranturit ovat säilyneet käyttökelpoisina sisävesissä 20-25 vuotta ja merellä 15-20 vuotta. Mikäli ikääntyneessä Ranturi-venetelineessä alkaa ilmestyä ruostumista, huoltamalla ja uusimalla sinkityspinnan saa venetelineelleen taas rutkasti lisäikää.

Kaikki Ranturi-tuotteiden komponentit ovat laadukkaita, tunnettujen valmistajien tuotteita. Ranturi-venetelineissä käytetään veneestä riippuen joko muovisia tai kumisia pohjarullia. Pohjarullissa on muovilaakerointi.

Tarjoamme Ranturi-venetelineille ja -venetelakoille 3 vuoden takuun!

Ranturi -venetelakka on erinomainen isommille ja arvokkaammille veneille. Venetelakassa on huomioitu useita tärkeitä turvallisuuteen ja ergonomiaan liittyviä asioita, kuten painava vene, pitkä vetomatka sekä veneen vaivaton talvisäilytys. Venetelakan ansiosta veneen huoltotyöt helpottuvat ja pohjan tarkastaminen ja pesu käyvät näppärästi myös kesken veneilykauden.

Rantautuminen ja myrskyt aiheuttavat eniten vaurioita veneelle ja laskevat myös sen jälleenmyyntiarvoa. Ranturi-venetelakka pitää veneesi suojassa myös hurjimmilta rajuilmoilta. Siksipä Ranturi-telakkaan investoiminen on samalla sijoitus myös veneeseen.

Venetelakan kiskojen pituus kannattaa valita veneen ja rannan vetomatkan mukaan. Jokaiseen malliin onkin saatavilla myös jatko-kiskosarjoja antamaan lisäpituutta tarpeen mukaan. Kelkan sivutuet voidaan säätää portaattomasti tukemaan venettä sivuttaissuunnassa. Sivurullasarjan tolpissa on valmiiksi keltaiset suojaspiraalit, jotka suojaavat venettä rantautuessa.

Kaikki Ranturi-tuotteet on valmistettu Suomen vaihtelevia säitä erinomaisesti sietävästä kuumasinkitystä teräksestä. Asiakkaillamme ympäri Suomen Ranturi-venetelakat ovat säilyneet käyttökelpoisina sisävesissä 20-25 vuotta ja merellä 15-20 vuotta. Mikäli ikääntyneessä venetelakassa alkaa ilmestyä ruostumista, huoltamalla ja uusimalla sinkityspinnan saa telakalle taas rutkasti lisäikää.

Tarjoamme Ranturi-venetelineille ja -venetelakoille 3 vuoden takuun!