LAMMIN IKKUNAT

Suomalaista laatua Lammilta - laadukkaat ovet ja ikkunat

SommarTiden Oy edustaa Lammin ovia ja ikkunoita Pirkanmaan alueella. Lammin valikoimasta löydät säänkestävät, energiatehokkaat ja kotimaiset ikkuna- ja ovimallit jokaiseen kotiin ja liiketilaan. Ikkunamalleja pääset testailemaan osoitteessa www.ikkunastudio.fi

Valitse itsellesi sopivin ikkuna!

Lammin ikkunavalikoimasta löydät puu-alumiini-ikkunat, puuikkunat, energiatehokkaat Watti- ja Eko Watti -ikkunat sekä antenni-, signaali- ja erikoisikkunat.


PUU-ALUMIINI-IKKUNA

Puu-alumiini-ikkunat ovat Lammin Ikkuna Oy:n suosituimpia tuotteita. Ikkunat valmistetaan kotimaisesta puusta ja haluamallasi pintakäsittelyllä. Karmien värin voi myös päättää itse. Puu-alumiini-ikkunat sopivat sekä uudiskohteisiin että remontoitaviin taloihin. Avattavien ikkunoiden rakenne tekee tuulettamisesta helppoa ja kaikki ikkunapinnat on mahdollista pestä. Tuote sietää erinomaisesti pohjoisia sääolosuhteita. Ikkunoista on saatavissa myös kiinteä puu-alumiini-ikkunaversio, joka sopii hyvin mm. kookkaaksi maisemaikkunaksi. Kiinteät ikkunat sopivat kohteisiin, joissa ei tarvitse esim. tuulettaa. 

https://www.lammin.fi/ikkunat/puu-alumiini-ikkunat/

 

puu-alumiini

PUUIKKUNAT

 

Lammin puuikkunat ovat oikea valinta, mikäli vaalit perinteitä. Tuotetta suositaan kohteissa, joissa halutaan pitää yllä perinteistä ilmettä ja tyyliä. Lammin puuikkunoissa yhdistyvät vanha rakennusperinne ja nykyaikainen pintakäsittely. Puuikkunat saa halutessaan myös kiinteitä puuikkunoina. Kiinteistä puuikkunoista kumpuavat rustiikkinen ilme ja erinomainen säänkesto. 

https://www.lammin.fi/ikkunat/puuikkunat/

Kiinteä ja avattava puuikkuna_Lammin ikkunat ja ovet

ENERGIAIKKUNAT

    Energiaikkunat sopivat kaikkiin lämpiminä pidettäviin tiloihin, joiden käyttö on ympärivuotista. Lammin energiaikkunat ovat saatavilla sekä kiinteänä että avattavana mallina. Energiaikkuna kannattaa valita, jos haluaa säästää lämmityskuluissa ja pienentää sitä kautta myös päästökuormaa. Lammin energiaikkunat kantavat nimiä Watti ja Eko Watti. Eko Watti on markkinoiden ensimmäinen A++ -energialuokan ikkuna, joka on saanut valtakunnallisen innovaatiopalkinnon vuonna 2008. Sen nelilasinen tekniikka pitää erinomaisesti lämpöä sisätiloissa. 

https://www.lammin.fi/ikkunat/energiaikkunat/

 

Energiaikkunat_watti ja eko watti_Lammin ikkunat ja ovet

Erikois Ikkunat

Lammin erikoisikkunat pitävät sisällään monenlaisia ratkaisuja, joiden ideat kumpuavat asiakkaiden tarpeista. Muotoikkunoita voidaan tuottaa mitä ihmeellisemmissä muodoissa (mm. pyöreä, kaareva, harjakaton muotoiset). Erikoisikkunoihin lukeutuvat myös mm. paloikkunat, tuloilmaikkunat ja savunpoistoikkunat. Lammin paloikkunat ovat VTT:n tyyppihyväksymiä ikkunoita. Kysy rohkeasti mahdollisuutta toteuttaa juuri sinun projektiisi sopivat ikkunat!

https://www.lammin.fi/ikkunat/erikoisikkunat/

Erikoisikkunat_paloikkunat_savunpoistoikkunat_Lammin ikkunat ja ovet

     ANTENNI- JA SIGNAALI-IKKUNAT

    -Antenni- ja signaali-ikkunat on kehitetty
päästämään radiosignaalit normaalia helpommin sisätiloihin. Ratkaisun taustalla
on etenkin uudisrakentamisessa havaittu haaste energiatehokkaampien
rakennusmateriaalien osalta: Uudet materiaalit päästävät radiosignaaleja huonommin lävitse sisätiloihin, mikä vaikuttaa mm. nettiyhteyksiin ja puheluihin pätkimisenä. Lammin Signal Window® -ratkaisussa käytetty lasi

käsitellään siten, että se mahdollistaa signaalien läpäisyn sisätiloihin. Lasi
on saatavilla kaikkiin ikkunamalleihin. Jos tunnistat kotonasi
kuuluvuusongelman, vaikka alueella olisikin operaattorien tukiasemat, kannattaa
harkita antenni-ikkunaa

http://signal-window.com/