LAMMIN OVET JA IKKUNAT

Suomalaiset ikkunat ja ovet Lammilta

       SommarTiden Oy edustaa suomalaisia ikkunoita ja ovia valmistavaa Lammin Ikkuna Oy:tä Pirkanmaan alueella. Laadukkaat ja kestävät ikkunat soveltuvat pohjoisiin sääolosuhteisiin. Tuotteet sopivat kaikille, jotka ovat remontoimassa, suunnittelemassa tai rakentamassa uutta kotia tai liiketilaa. Ikkunamalleja voi testailla osoitteessa www.ikkunastudio.fi. 

puu-alumiini-IKKUNAT

Puu-alumiini-ikkunat ovat Lammin Ikkuna Oy:n
suosituimpia tuotteita. Tuotteet valmistetaan kotimaisesta puusta ja
haluamallasi pintakäsittelyllä. Karmien värin voi myös päättää itse.
Puu-alumiini-ikkunat sopivat sekä uudiskohteisiin että remontoitaviin
taloihin. Avattavien ikkunoiden rakenne tekee tuulettamisesta helppoa ja kaikki ikkunapinnat on mahdollista pestä. Tuote sietää erinomaisesti pohjoisia sääolosuhteita. Ikkunoista on saatavissa myös kiinteä puu- alumiini-ikkunaversio, joka sopii hyvin mm. kookkaaksi maisemaikkunaksi. Kiinteät ikkunat sopivat kohteisiin, joissa ei tarvitse esim. tuulettaa.

PUUIKKUNAT

      Lammin puuikkunat ovat oikea valinta, mikäli vaalit perinteitä. Tuotetta suositaan kohteissa, joissa halutaan pitää yllä perinteistä ilmettä ja tyyliä. Lammin puuikkunoissa yhdistyvät vanha rakennusperinne ja nykyaikainen pintakäsittely. Puuikkunat saa halutessaan myös kiinteitä puuikkunoina. Kiinteistä puuikkunoista kumpuavat rustiikkinen ilme ja erinomainen säänkesto.

 

   https://www.lammin.fi/ikkunat/puuikkunat/

ENERGIAIKKUNAT

   Energiaikkunat sopivat kaikkiin lämpiminä pidettäviin tiloihin, joiden käyttö on ympärivuotista. Lammin energiaikkunat ovat saatavilla sekä kiinteänä että avattavana mallina. Energiaikkunat kannattaa valita, jos haluaa säästää lämmityskuluissa ja pienentää sitä kautta myös päästökuormaa. Lammin energiaikkunat kantavat nimiä Watti ja Eko Watti. Eko Watti on markkinoiden ensimmäinen A++ -energialuokan ikkuna, joka on saanut valtakunnallisen innovaatiopalkinnon vuonna 2008. Sen nelilasinen tekniikka pitää erinomaisesti lämpöä sisätiloissa.

 

      https://www.lammin.fi/ikkunat/energiaikkunat/

erIKOISIKKUNAT

     Lammin erikoisikkunat pitävät sisällään monenlaisia ratkaisuja, joiden ideat kumpuavat asiakkaiden tarpeista. Muotoikkunoita voidaan tuottaa mitä ihmeellisemmissä muodoissa (mm. pyöreä, kaareva, harjakaton muotoiset). Erikoisikkunoihin lukeutuvat myös mm. paloikkunat, tuloilmaikkunat ja savunpoistoikkunat. Lammin paloikkunat ovat VTT:n tyyppihyväksymiä ikkunoita. Kysy rohkeasti mahdollisuutta toteuttaa juuri sinun projektiisi sopivat ikkunat!

 

    https://www.lammin.fi/ikkunat/erikoisikkunat/