BOATSAUNA JA BOATSAUNA-KYLPYTYNNYRI

Käsintehty BOATSAUNA uniikilla designillä

Pihasaunan rakennusaineena käytetty haapapuulastu antaa höyrylle miellyttävän hienon aromin ja kostean tuntoaistimuksen jopa 130°C -asteessa (266° F). Lauteiden design rauhoittaa saunojan mielen, sillä käsin työstetyt lauteet luovat saunalle sen sielun. Sauna on viimeistelty luonnonvaloa sisään tulvivalla lasiovella, joka avautuu pienelle verannalle, jossa voit vilvoitella ja antaa mielesi vaellella – yksin tai ystäviesi kanssa.

”Mestarien rakentama pyhä paikka”

Katseet kääntävän venesaunan sisäänrakennetut lauteet ovat persoonallisen uniikit, sillä jokainen laude on käsin kaiverrettu työlleen omistautuneiden mestarien taitavissa käsissä laadukkaasta koivusta, joka kasvaa merten rannoilla.
Saunan ulkopuolen verhous, joka muistuttaa ylösalaisin käännettyä venettä, syntyy kuusilastuista, kun taas sisäpuolen verhous on haapalastua.
Tällaisen saunan rakentamiseen tarvitaan noin 4000 puulastua, eikä niitä tarvitse vaihtaa ainakaan viiteenkymmeneen vuoteen.
Saunat, joissa on pieni veranta, on tarkoitettu 4-6 hengelle. Saunoissa on Harvia-kiukaat, lasiovet sekä LED-valot.

Boatsauna-kylpytynnyri

Boatsauna-kylpytynnyri on ulkonäöltään kuin vene, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu savupiippu ja 35kW:n uuni. Tällä veneellä voi tehdä mielikuvitusmatkoja maailman ääriin nauttien 1600-litraisen altaan veden lämmöstä. Kuusilastusta tehty ulkoverhous antaa kylpytynnyrille kauniin pinnan. Kylpytynnyrissä on portaat, jotka helpottavat tynnyriin menoa.