AUTOKATOKSET, TALLIT JA HALLIT

Tilavat autotallit

Tilavat suurelementeistä rakennettavat Mestarimalliston autotallit on saatavissa tarvittaessa kahdelle autolle. Erilaiset ulkoverhousvaihtoehdot antavat mahdollisuuden yksilölliseen toteutukseen.

Tallipaketit on jaettu toimitustavan mukaan Nikkarimallistoon ja Mestarimallistoon. Pystytystyötä sisältävän Mestarimalliston tallipaketteja toimitamme pääasiassa Etelä- ja Keski-Suomeen. Nikkarimalliston pienelementtitoimitukset toimitamme ympäri Suomen. Kaikki elementit valmistetaan ja säilytetään valvotuissa tehdasolosuhteissa. Tuotantotilat sijaitsevat Haminassa.

 

Monikäyttöiset autokatokset

Muunneltavuutensa ansiosta autokatoksesta saa monikäyttöisen kokonaisuuden. Katokseen on mahdollista yhdistää varasto sekä autotalli, jolloin tilaa saadaan yhdelle autolle lisää. Julkisivuverhous voidaan räätälöidä pihapiiriin sopivaksi. Sivusta tai päädystä sisään ajettavina kokonaisuuksina katoksesta saadaan toimiva kokonaisuus.

Tallien tavoin katokset on mahdollista hankkia Nikkarimalliston pienelementtitoimituksena, joka on helppo pystyttää itse. Pienelementit toimitetaan valmiiksi koottuna, jolloin autokatosta pääsee pystyttämään heti toimituksen saavuttua.

Nikkarimallisto on omatoimirakentajan valinta

Nikkarimalliston autotallit sopivat hyvin näppärälle tee-se-itse-tekijälle. Toimitamme valmiiksi kootut pienelementit sekä laajan tarvikepaketin tontille ja asiakas hoitaa itse pystytyksen. Nikkarimallisto-autotallin kokoa on helppo kasvattaa ja pienentää 1,2 metrin elementeissä, minkä lisäksi se voidaan varustaa esimerkiksi nosto-ovilla sekä muilla lisätarvikkeilla.